Salgs- og forretningsbetingelser

Betaling

Når bestillingen er gennemført modtager du en e-mail ordrebekræftelse. For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret, og vi modtager ingen information om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Fortrydelsesret

Jævnfør en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrugt og derfor ikke omfattet af fortrydelsesretten. For mere information se forbrug.dk.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger du afgiver til Kombuis Food Company ApS ved købet videregives ikke. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Kombuis Food Company Aps. Oplysningerne slettes automatisk efter 5 år, hvor de ikke længere er relevante i forhold til vores revisionsforpligtelse.

I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto eller kreditkortoplysninger. Al data i forbindelse med den elektroniske betaling sker via PayPal betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PayPal. Navn, adresse, telefonnummer. og e-mail gemmes. Dit telefonnummer benyttes som dit særlige kundenummer. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, som du bestillinger fra. Denne registrering bruger vi i tilfælde af falske bestillinger, som politianmeldes.

Sikkerhed ved online betaling

Når man betaler med sit kreditkort via internettet er det sikkert, fordi reglerne for elektroniske betalingsløsninger sikrer dig mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, som ikke er dig bekendt, er der kortudstederens – altså dit pengeinstitut, finansieringsselskab el.lign. – som er forpligtet til at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen kan evt. herefter kræve penge tilbage fra den virksomhed, som har trukket beløbet.

Kombuis Food Company ApS
Maglegårdsvej 221
3480 Fredensborg
Tlf.: +45 51442441
CVR-nr. 38844385